vrijdag 31 juli 2009

Sunset Boulevard



Van Arnhem terug naar huis waande ik me even in een schilderlandschap. Vanuit de auto heb ik geprobeerd foto's te maken. Zie hier het resultaat.

woensdag 29 juli 2009

Communicatiestoornis

Wat zullen mijn vrienden opgelucht zijn! De legendarische dag is eindelijk aangebroken. Al twee jaar loop ik afspraken mis, ben ik half onbereikbaar en ergert iedereen zich dood aan mijn gezeur over mijn grijze vriend (met spiegel, dat dan weer wel). Niemand kon met mij praten zonder gekraak en dus zonder geschreeuw. Normale communicatie was onmogelijk. Maar dat is nu passè.

Vandaag heb ik een nieuwe telefoon gekocht.

Zo, dat duurde lang. Maar die enorme bult in mijn broekzak is nu voorgoed verdwenen. Yoehoee! Champagne! Party!

O, ik ben pas vanaf 5 augustus bereikbaar want dan begint mijn abonnement pas.


Liefs Marieke

maandag 27 juli 2009

Bloggen Begins

Follow my blog with bloglovin
Dit is mijn allereerste blogbericht! Na maandenlang al mijn favoriete blogs af gestruind te hebben, mag ik nu zelf aan de slag.
De titel van mijn blog zal ik even uitleggen. "Quid tuta times?" is Latijn (mocht dat nog niet duidelijk zijn). Ik vond het tijdens het leren van mijn eindexamen Latijn afgelopen jaar in het verhaal van Jason en Medea.

'Quid tuta times? Accingere et omnem pelle moram!'

Waarom vrees je het veilige? Bereid je voor en verdrijf al het uitstel!
Waarom ik deze titel heb gekozen ga ik u niet vertellen. Eén ding is zeker, al die Latijnse lessen zijn nu - gelukkig - niet voor niets geweest.

liefs Marieke